Бутилка FLASKA Neo Design 0.750L:Син - сини рибки

Автор:

Коментари: 0

Език български
Тегло 685 грама
Размери 0x0
ISBN
Баркод
Категории Био, Подаръци

Пластмасовите бутилки отделят вредни вещества (антимон, бисфенол А (BPA), считан още като "ендокринен разрушител" и др.) във водата. Стъклото е най-добрият материал за съхранение на питейна вода.
Нека да го използваме!
Използвайки бутилки за многократна употреба, Вие можете да допринесете за намаляването на генерираното количество пластмасови отпадъци, и в същото време да понижите своя собствен въглероден отпечатък.
С Flaska Вие ще пиете вода с по-добри качества и ще спестите средства, защото чешмяната вода е от 250 до 1000 пъти по-евтина от бутилираната.
Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията е отпечатана посредством специално устройство. Информацията се предава чрез квантовото поле на водата. Тази технология значително подобрява качеството на водата (по-ниска генотоксичност, по-ниско повърхностно напрежение и по-ниска стойност на редокс потенциала). Водните клъстери стават по-малки и по-добре организирани - за 5 минути чешмяната вода се трансформира в жива вода. Освен това е установено, че структурата на водата става подобна на тази на чистата изворна вода и придобива по-мек и приятен вкус.
Пиенето на вода от пластмасови бутилки е неблагоприятно както за нашето здраве така и за опазването на околната среда. Разрешение на тези проблеми дава бутилката Flaska, която е създадена за ежедневна и многократна употреба.
Използвайки Flaska, Вие пиете по-качествена вода и спестявате пари, тъй като чешмяната вода е от 250 до 1000 пъти по-евтина от бутилираната. В някои случаи чешмяната вода има същите, а понякога и по-добри качества от бутилираната.
Flaska не е обикновена бутилка; тя е бутилка с информация. Ако налеем в нея, обикновена вода от чешмата, след пет минути тя се променя и превръща в т.нар. жива вода. Учените са открили, че тази вода прилича на чистата, планинска, изворна вода по структура и е значително по-мека на вкус.
На пръв поглед, всичко това изглежда невероятно, но в действителност технологията на "информираната вода" просто прилага откритията на квантовата физика. Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията се предава посредством специално устройство разработено в Германия. Всичко това оказва положително въздействие върху водата. Водните клъстери започват да се организират(подреждат) по различен начин и водата подобрява качествата си – доближава се до изворната по структура и характеристики.

Информацията се предава посредством квантовото поле на водата. Тази технология значително подобрява качеството на водата (по-малка генотоксичност на водата, по-ниско повърхностно напрежение на водата, по-малък редокс потенциал).

Бутилката е поставена в защитен калъф от естествен памук или от неопрен.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]